اولین جلسه شورای سیاست گذاری چهارمین همایش ملی دانش پداگوژی محتوا برگزار شد.
اولین جلسه شورای سیاست گذاری چهارمین همایش ملی دانش پداگوژی محتوا برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه فرهنگیان استان زنجان اولین جلسه شورای سیاست گذاری چهارمین همایش ملی دانش پداگوژی محتوا (pck) در آموزش ابتدایی با حضور اکثریت اعضا مورخ 1401/06/02در سالن کنفرانس پردیس الزهرا(س)  تشکیل شد.

در ابتدای این جلسه، مصوبه سی و سومین جلسه شورای آموزشی- پژوهشی استان مبنی بر انتخاب دکتر رحمت اله خسروی(عضو هیئت علمی گروه علوم تربیتی دانشگاه فرهنیان زنجان)به عنوان دبیر کمیته علمی و خانم زهرا نوروزی(کارشناس پژوهش پردیس الزهرا(س)) به عنوان دبیر اجرایی این همایش جهت اطلاع اعضای شورا قرائت گردید. در ادامه این جلسه در مورد نحوه برگزاری همایش(حضوری، مجازی، ترکیبی)، محل دبیرخانه، تاریخ برگزاری همایش، طول مدت برگزاری همایش، نحوه تامین منابع مالی و  جلب مشارکت نهادهای علمی تبادل نظر و تصمیم گیری شد.

در این جلسه دکتر محمد عظیمی عضو هیئت علمی دانشگاه فرهنگیان استان اردبیل، ناظر همایش و نماینده سازمان مرکزی نیز به صورت مجازی حضور داشتند.