راهنمای پرداخت آنلاین هزینه ها و ثبت نام در همایش و کارگاه های آموزشی آن

06 تیر 1402

نکات بسیار مهم درباره شرایط ثبت نام در همایش و پرداخت هزینه ها

نکاتی درباره ثبت نام در همایش و پرداخت هزینه های آن بر اساس جدول تعرفه های مشخص شده برای ثبت نام شرکت کنندگان دارای مقاله و شرکت کنندگان بدون مقاله

06 تیر 1402

نحوه تهیه و ارسال نسخه ویرایش شده مقاله و فایل پوستر مقاله ( ویژه نویسندگانی که مقالاتشان به صورت ارائه پوستر پذیرفته شده است)

نکاتی که نویسندگان برای تهیه و ارسال نسخه ویرایش شده مقالات(نسخه نهایی با ثبت مشخصات نویسندگان) و همچنین فایل ارائه پوستر مقالات لازم است مورد توجه قرار دهند.

04 اردیبهشت 1402

نحوه تهیه و ارسال نسخه ویرایش شده مقاله و فایل ارائه شفاهی( ویژه نویسندگانی که مقالاتشان به صورت ارائه شفاهی پذیرفته شده است)

نکاتی که نویسندگان برای تهیه و ارسال نسخه ویرایش شده مقالات(نسخه نهایی با ثبت مشخصات نویسندگان) و همچنین فایل ارائه شفاهی مقالات لازم است مورد توجه قرار دهند.

04 اردیبهشت 1402

مهلت ارسال مقاله به چهارمین همایش ملی دانش پداگوژی محتوا تا تاریخ 20 فروردین 1402 تمدید شد.

شورای سیاستگذاری چهارمین همایش ملی دانش پداگوژی محتوا(PCK) با توجه به استقبال گسترده و تقاضای مکررمخاطبان ارجمند، مهلت ارسال مقاله به همایش را تا تاریخ 20 فروردین 1402 تمدید کرد.

25 بهمن 1401

مدرسانی که قصد برگزاری کارگاه پیرامون محورهای چهارمین همایش ملی دانش پداگوژی محتوا دارند، تا مورخ 10 اسفند مهلت دارند تقاضای خود را در سامانه ثبت کنند.

به گزارش دبیرخانه چهارمین همایش ملی دانش پداگوژی محتوا، مدرسانی که قصد برگزاری کارگاه پیرامون محورهای اعلام شده برای همایش دارند، پس از ثبت نام در سامانه همایش از منوی برنامه ها، گزینه ارسال درخواست برگزاری کارگاه آموزشی را انتخاب کرده و در صفحه باز شده اطلاعات خواسته شده را تکمیل و ذخیره کنند. شایان ذکر است مهلت ارسال تقاضای برگزاری کارگاه آموزشی تا 10 اسفند 1401 می باشد.

25 بهمن 1401

سومین جلسه شورای سیاست گذاری چهارمین همایش ملی دانش پداگوژی محتوا (pck) در آموزش ابتدایی برگزار شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه فرهنگیان استان زنجان سومین جلسه شورای سیاست گذاری چهارمین همایش ملی دانش پداگوژی محتوا (pck) در آموزش ابتدایی با حضور اکثریت اعضا مورخ 24/11/1401 در سالن کنفرانس پردیس الزهرا(س)  تشکیل شد.

30 بهمن 1401

دومین جلسه شورای سیاست گذاری چهارمین همایش ملی دانش پداگوژی محتوا برگزار شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه فرهنگیان استان زنجان دومین جلسه شورای سیاست گذاری چهارمین همایش ملی دانش پداگوژی محتوا (pck) در آموزش ابتدایی با حضور اکثریت اعضا مورخ 1401/10/19 در سالن کنفرانس پردیس الزهرا(س)  تشکیل شد.

19 دی 1401

دکتر صحرایی: دانشِ آموزشِ محتوا (pck) متمایز کننده برنامه درسی دانشگاه فرهنگیان از سایر دانشگاه هاست.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه فرهنگیان؛ در نشست اعضای شورای سیاستگذاری همایش های ملی دانش آموزش محتوا (pck) دانشگاه فرهنگیان، که با حضور سید احمد فاضل زاده رئیس مؤسسه استنادی علوم و پایش علم و فناوری (ISC)، محمد باقر طاهری نیا رئیس موسسه پژوهش و برنامه ریزی آموزش عالی و سید محسن موسوی سرپرست معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه فرهنگیان در باشگاه فرهنگیان شیراز برگزار شد، رضا مراد صحرایی به مرور معماری کلان تربیت معلم با نگاه تفکر فرآیندی و نظریه های درهم تنیده پرداخت.

16 آبان 1401

اولین جلسه شورای سیاست گذاری چهارمین همایش ملی دانش پداگوژی محتوا برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه فرهنگیان استان زنجان اولین جلسه شورای سیاست گذاری چهارمین همایش ملی دانش پداگوژی محتوا (pck) در آموزش ابتدایی با حضور اکثریت اعضا مورخ 02/06/1401 در سالن کنفرانس پردیس الزهرا(س)  تشکیل شد.

02 شهریور 1401